http://www.arjeplognytt.se/images/1/Headlines/skvattbokpuff.jpg
http://www.arjeplognytt.se/images/1/Headlines/BarentsPress.JPG
http://www.arjeplognytt.se/images/1/Headlines/bannernyttnummer2018.jpg
http://www.sparbankennord.se/privat/index.htm
http://www.silverhatten.se/
http://www.winterkvist.com
2015-10-29 09:33:00
Medaljer till pistolskyttar
images/1/images/1/2015-10/Pistolskyttar_4357.jpg
Det blev medalj för samtliga ungdomsskyttar från Arjeplogs Pistolklubb vid höstupptakten i Jokkmokk.
Edvin Sahlén, Fredrik Holmström, Anton Långdahl och Inez Långdahl är de yngsta tävlingsskyttarna i pistolklubben, och de tar alla tillfällen som erbjuds att tävla.
-Det är roligt, och jag siktar på att komma till final i ungdomscupen, säger Anton Långdahl.


Höstupptakten i Jokkmokk är en fristående tävling, och var säsongens andra tävling för arjeplogsskyttarna. För ett par veckor sedan deltog de i ungdomscupens första av fyra deltävlingar, och även där kom de hem med medaljer.

För Anton Långdahl, som tävlar i samma klass som Fredrik och Edvin, blev det seger i både ungdomscupens första deltävling, och vid höstupptakten i Jokkmokk.
-Jag har spelat innebandy i fem år tror jag, men nu har jag valt bort det och satsar på pistolskyttet istället, säger han.

Både Anton och hans syster Inez hoppas på att kvala in till ungdomscupens final i Töreboda, där Sveriges 40 bästa pistolskyttar i varje klass möts till våren.
Fredrik Holmström har kvalat in och tävlat i finalen två gånger, och hoppas naturligtvis också på en plats denna säsong. Ifjol var han ensam norrbottning i sin klass.
-Det är klart att jag vill till Töreboda, men det viktigaste är inte att komma til final, det viktigaste är att det är så roligt att hålla på med pistolskytte, säger han.
blog comments powered by Disqus

RSSPrenumerera via RSS | Vi använder cookies